Λιπαντικά

Λιπαντικά . Πατήστε στα λογότυπα για λεπτομέριες !!!!!!

 

Τα λάδια κινητήρα Liqui Moly βρίσκονται ανάμεσα στα κορυφαία προϊόντα της κατηγορίας πολυτελείας. Παράγονται από την ομώνυμη Γερμανική εταιρεία, την οποία ίδρυσε το 1957, ο Hans Henle στο Ulm. Εκεί, βρίσκεται ακόμη και σήμερα η έδρα της εταιρίας. Στις ημέρες μας, τα προϊόντα της εταιρείας φτάνουν στην αγορά πάνω από 100 χωρών, ενώ εξάγεται η περισσότερη από τη μισή συνολική παραγωγή. Η συγκεκριμένη μάρκα ανακηρύχτηκε σε διάφορες χρονικές περιόδους κορυφαία στην κατηγορία των λιπαντικών, με βάση δημοσκοπήσεις από αξιόπιστα περιοδικά, όπως τα “Auto Zeitung”, “Motor Klassik”, “Auto Bild” και “Auto Motor und Sport”. 
Η ELDON’S ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1975 και σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας πλήρους γκάμας συνθετικών και συμβατικών λιπαντικών, γράσων και ειδικών προϊόντων (π.χ. γαλακτωμάτων, υγρών ειδικών κατεργασιών κ.α.).

Η ELDON’S έχει την έδρα της στην Αθήνα, διαθέτει δύο μονάδες παραγωγής στον Ασπρόπυργο και το Άργος αντίστοιχα, καθώς και τρία κέντρα διανομής και αποθήκευσης στον Ασπρόπυργο, τη Θεσσαλονίκη και την Φιλιππούπολη Βουλγαρίας. Εκτός της ελληνικής αγοράς εξάγει τα προϊόντα της σε 18 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Αμερική. 

Η μεγάλη γκάμα και η ποιότητά μας είναι γνωστά παγκοσμίως εδώ και δεκαετίες. Προσφέρουμε λιπαντικά για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα και τη βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων πολλών ειδικών προϊόντων, όπως συνθετικά λιπαντικά βιομηχανικών εργαλείων. Επιπλέον, διαδραματίζουμε σημαντικό ρόλο στον τομέα της ανάπτυξης και παραγωγής λαδιού κινητήρα, π.χ. με λάδια για χαμηλή ταχύτητα προ-ανάφλεξης (LSPI) και λιπαντικά με οικονομία καυσίμου που μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου.


 

Η Klüber Lubrication είναι μια πλήρης θυγατρική της Freudenberg Chemical Specialities και είναι εταιρεία του ομίλου Freudenberg από το 1966, η οποία εδρεύει στο Weinheim της Γερμανίας. Ιδρύθηκε πριν από 170 χρόνια από τον Carl Johann Freudenber και είναι οικογενειακή επιχείρηση με διεθνή εστία. Η δημιουργικότητα, η ποικιλομορφία και η καινοτόμος ικανότητα σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και την υπεύθυνη δράση είναι τα θεμέλια της επιτυχίας της εταιρείας. Η συνεργασία με τους πελάτες της σε 56 χώρες, η μακροπρόθεσμη προοπτική, η οικονομική σταθερότητα και η αριστεία και η εμπειρία των περίπου 50.000 υπαλλήλων της καθορίζουν την επιχειρηματική φιλοσοφία του Freudenberg.

 


Τα λιπαντικά ειδικότητας MOLYKOTE® εμπιστεύονται μηχανικοί, OEM και σχεδιαστές προϊόντων παγκοσμίως για την ικανότητά τους να αντιμετωπίσουν δύσκολες προκλήσεις λίπανσης. Από την εξοικονόμηση ενέργειας μειώνοντας την τριβή και τη φθορά έως τη βελτίωση της ασφάλειας και της άνεσης μειώνοντας το NVH, το MOLYKOTE® είναι το Smart Lubrication ™