Εργαλεία χειρός

 Η STANLEY είναι περήφανη για την υπόληψή της για το άριστο. Aφοσιωμένοι στο συνεχή έλεγχο, τον σχεδιασμό, και βελτίωση των προϊόντων μας, για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την μέγιστη λειτουργικότητα. Διατηρώντας την θέσης μας, το να είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο σε αυτό που κάνουμε, είναι πολύ σημαντικό για εμάς       και ακριβώς αυτό που περιμένετε από ένα όνομα όπως αυτό της STANLEY.


 Η STANLEY είναι περήφανη για την υπόληψή της για το άριστο. Aφοσιωμένοι στο συνεχή έλεγχο, τον σχεδιασμό, και βελτίωση των προϊόντων μας, για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την μέγιστη λειτουργικότητα. Διατηρώντας την θέσης μας, το να είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο σε αυτό που κάνουμε, είναι πολύ σημαντικό για εμάς και ακριβώς αυτό που περιμένετε από ένα όνομα όπως αυτό της STANLEY.


 


Τα Beta εργαλεία οδηγούν στην παραγωγή επαγγελματικών εργαλείων και οργάνων εργασίας. Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει πάνω από 14.000 κωδικοποιημένα αντικείμενα για χρήση σε μια ευρεία ποικιλία τομέων εργασίας, όπως κτίρια, υδραυλικά, ηλεκτροτεχνικά και αυτοκινητοβιομηχανία. Επιπλέον, οι BetaWork και Robur είναι οι επωνυμίες των υποδημάτων ασφαλείας / υποδημάτων εργασίας και των συρματόσχοινων / εξαρτημάτων ανύψωσης αντίστοιχα. Η παράδοση και η καινοτομία είναι τα βασικά συστατικά στα οποία βασίζεται η ομάδα μας κάθε μέρα, για να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε κορυφαία, ασφαλή, ανθεκτικά εργαλεία που αναβαθμίζονται σταθερά για να ικανοποιήσουν τις νέες απαιτήσεις των επαγγελματιών χρηστών.